VALİ MUAMMER EROL'UN 10 OCAK İDARECİLER GÜNÜ MESAJI

Ordu Valisi Muammer Erol "10 Ocak İdareciler Günü" dolayısı ile mesaj yayımladı

MESAJ

VALİ MUAMMER EROL'UN 10 OCAK İDARECİLER GÜNÜ MESAJI

Mensubu olmaktan büyük onur duyduğum idarecilik mesleğinin bu anlamlı gününde, Ülkemizin kalkınması ve bekası, aziz milletimizin huzur ve refahı için büyük fedakârlık ve çalışma azmiyle görev yapan, tüm meslektaşlarımın “10 Ocak İdareciler Günü”nü tebrik ediyorum.

 Mülki İdare Amirleri, devleti ve hükümeti temsil ederken sadece devletin varlığını, gücünü değil, şefkatini de temsil etmekte; devletimiz ile milletimiz arasındaki sevgi ve güven bağlarını güçlendirmektedir. ”İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın” ifadesini düstur edinerek, büyük bir özveriyle kendilerini Aziz Milletimizin hizmetine vakfeden idarecilerimiz, devletimizin en köklü, en temel, en önemli unsurlarından biridir.

 Devlet politikalarımızın başarılı bir şekilde uygulanmasında, kamu hizmetlerinin vatandaşlarımızı en üst düzeyde memnun edecek bir hassasiyetle sunulmasında, en önemli sorumluluğun mülki idare amirlerimize düştüğü muhakkaktır. Devletimizi ve hükümetimizi temsil ettikleri bu ulvi görevin ifasında mülki idare amirlerimiz devletin otoritesi ve gücü ile birlikte devletin şefkat elini de simgelemekte, Devlet-Vatandaş münasebetinde en mühim bağı oluşturmaktadırlar.

     Bu duygu ve düşüncelerle, Ülkemizin her köşesinde, devleti ve hükümeti temsil etme şeref ve onuruna sahip Mülki İdarecilerimizin, 10 Ocak İdareciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, ebediyete intikal etmiş olan tüm İdarecilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Hayatta bulunan tüm idarecilerimize mutlu, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir meslek hayatı temenni ediyorum.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
VALİ EROL'UN HIDIRELLEZ BAYRAMI MESAJI

VALİ EROL'UN HIDIRELLEZ BAYRAMI MESAJI

04-05-2024 - MESAJ

VALİ MUAMMER EROL'UN TURİZM HAFTASI KUTLAMA MESAJI

VALİ MUAMMER EROL'UN TURİZM HAFTASI KUTLAMA MESAJI

16-04-2024 - MESAJ