BAŞKAN GÜLER'E COŞKULU KARŞILAMA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak gösterilen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, soğuk ve yağmurlu havaya rağmen Ordulular tarafından davul zurna, meşale, pankart ve sloganlar eşliğinde büyük coşkuyla karşılandı.

SİYASET

BAŞKAN GÜLER'E COŞKULU KARŞILAMA

İstanbul Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen aday tanıtım toplantısının ardından Ordu’ya dönen Başkan Güler, Çarşamba Havalimanına iniş yapmasının ardından Samsun- Ordu il sınırında kalabalık bir topluluğun sevgi ve destek dolu selamlaması ile karşılandı. Karşılamada yağan yağmura rağmen meşaleler eşliğinde izdiham yaşandı.

Başkan Güler, Ünye Akçay Mevkiinde ilk karşılama törenin ardından Ünye ve Fatsa ilçelerinde yoğun ilgi ile karşılandı. AK Parti İl Başkanlığında partililer tarafından düzenlenen törene de katılan Başkan Güler ardından Altınordu ilçesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Ordulular ile bir araya geldi. İlçelerde Başkan Güler’e duyulan sevgi, yoğun kabalalık ile ifade edildi.

“ORDU GELECEK YÜZYILIN YILDIZI OLACAK”

İlk olarak Ünye Meydanı’nda halka seslenen Başkan Güler yapılan yatırımlarla Ordu’nun gelecek yüzyılın yıldızı olacağını söyledi.

Başkan Güler konuşmasında şu sözlere yer verdi:

“Cumhurbaşkanımızla birlikte yola çıktık ve tekrar sizlere hizmet etme şerefini, fırsatını bana verdiği için Allah’ıma hamt olsun. Ben sizlerle birlikte 50 yıldır bu ülkeye hizmet için çalışıyorum. Şimdi güzel Ordu’muzu, güzel Ünye’mizi 19 ilçesiyle birlikte harika, yaşanılabilir bir yer olması için gayretlerimizi sürdüreceğiz. Buradaki en büyük desteğimiz önce Allah sonra sizlersiniz. Sizlerle beraber bu çalışmaları yapacağız. Çalışmalarımızla her tarafı zaten şantiye haline getirdik. Şimdi daha fazla yatırım daha fazla yol, su ve alt yapı yatırımlarıyla Ordu’muz gelecek yüzyılın yıldızı haline gelecek. Buradaki hedefimiz Ordu bir huzur kenti olsun istiyoruz. Kavgadan uzak, çatışmadan uzak, birlik ve beraberlik içerisinde dünyaya da buradan bir mesaj vereceğiz.  Yağmura rağmen buradasınız. Bu bir mitinge dönüştü. Bu sevgi seli aynı zamanda sadece bir yerel seçim göstergesi olmayacak dünyaya, mazlumlara, ezilenlere, hakkı yenenlere ve zulüm altında mücadele eden kardeşlerimize bir mesaj olacak. Cumhurbaşkanımızın, dünya liderinin dünyaya verdiği bir mesaj olacak. Sizlerle bu mesajı çok gür bir şekilde 19 ilçesi 772 mahallesiyle birlikte vereceğiz. Ben 5 yıl önce göreve başlarken sevgiyi büyüteceğiz diyerek geldim ve sözümüzde duruyorum. Ondan sonra erdemlilikten bahsettim. Erdemlilik mert olmaktır, delikanlı olmaktır, sözünde durmaktır ve hiçbir şekilde doğruyu savunurken çekinmemektir. Dolayısıyla dostlar sevinecek, düşmanları da birazcık üzeceğiz. İsteriz ki o düşmanlar da dostumuz olsun. Gönlümüz, kalbimiz onlara da açık. Biz olmak önemli ama daha da önemlisi ben yok, biz yok siz varsınız diyorum. Bizim en büyük dayanağımız sizlersiniz. Yeni siyaset sevgi ve vicdanlar üzerine olacak. Çalışmada üretim üzerine olacak. Boş laf yok, iş yapmak var. Çatışmak yok, kardeşlik var. Biz 85 milyonla birlikte tüm dünyaya birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajı vereceğiz. Çalışmak bizden, destek sizden.”

“HİZMET AŞKIYLA DAHA FAZLA ÇALIŞMA YAPACAĞIZ”

Ünye ardından Fatsa’ya geçerek yağmur altında kendisini coşkuyla karşılayan kalabalığa seslenen Başkan Güler, 50 yıldır bu memlekete hizmet ettiğini belirtti.

“Yeni bir 5 yılı 19 ilçesiyle bu memlekete hizmet nasip ettiği için Allah’a hamt olsun. Cumhurbaşkanımıza da teşekkür ediyorum. 1994 yılından beri birlikteydik. Güzel çalışmalar yaptık. 94 yılından bu yana belediyeciliğin içerisindeyiz, 50 yıldır da bu memlekete hizmet ediyoruz. Bir karşılamayı mitinge çevirdiğiniz, bu yağmur altında bir araya geldiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Böyle bir aşk bizi eritiyor. Bir potada hizmet aşkıyla daha fazla çalışma yaparak yeni yüzyılın yeni Ordu’sunu ilçeleriyle beraber ortaya çıkaracağız ve yeni bir Ordu modelini zaten uyguluyoruz. Bakanlığım döneminde yıllardır elektriğini, suyunu, madenlerini yapmıştık. Doğal gazını getirmiştik. Şimdi de OSKİ’yi buraya getirdik. Kolay değil bir kurumu alıp bir yerden başka bir yere taşımak. Yatırımlarıyla, çöpün kaldırılmasıyla, kapalı pazarıyla çok güzel çalışmaları hizmete sunduk. Ada dahi yaptık. Bizim için yapılmayacak şey yok. Yeter ki isteyelim. Temiz çevre ve temiz projelerle yeni yüzyılı oluşturuyoruz. Yeni uygulamalarla yeni çalışmalarla yüzyılın Ordu’sunu, Fatsa’sını oluşturacağız. Allah ağzımızın tadını bozmasın. Hepinizi çok seviyoruz.”

Son olarak Altınordu ilçesinde AK Parti İl Başkanlığında teşkilat ile bir araya gelen Başkan Güler, ardından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kendisini karşılayan yoğun kalabalık ile buluştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
BAŞKAN GÜLER, İKİNCİ DÖNEMİN ROTASINI EKONOMİ VE HUZUR OLARAK BELİRLEDİ

BAŞKAN GÜLER, İKİNCİ DÖNEMİN ROTASINI EKONOMİ VE HUZUR OLARAK BELİRLEDİ

15-04-2024 - SİYASET

BAŞKAN GÜLER:”5 YIL DAHA ORDU İÇİN ÇALIŞMAKTAN ŞEREF DUYUYORUM”

BAŞKAN GÜLER:”5 YIL DAHA ORDU İÇİN ÇALIŞMAKTAN ŞEREF DUYUYORUM”

10-01-2024 - SİYASET