ÖĞRENCİLERİN YARIYIL TATİLİ BAŞLADI

2023-2024 eğitim-öğretim yılı 1. dönem karne dağıtım töreni, Altınordu ilçemizin Güzelyalı mahallesinde bulunan Yeşilyurt Ahmet Karlıbel İlkokulu-Ortaokulunda yapıldı.

EĞİTİM

ÖĞRENCİLERİN YARIYIL TATİLİ BAŞLADI

Yeşilyurt Ahmet Karlıbel İlkokulu-Ortaokulu’nda gerçekleştirilen karne dağıtım törenine, Vali Muammer Erol, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Mehmet Vargeloğlu, Askerlik Şubesi Başkanı Kıdemli Başçavuş Gökhan Ayhan, İlçe Milli Eğitim Müdür Onur Bekyürek, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Tören öncesi okul girişinde Yeşilyurt Ahmet Karlıbel İlkokulu-Ortaokulu Müdürü Sinan Akyürek, öğretmen ve öğrenciler tarafından karşılanan Vali Erol, daha sonra karne dağıtımının yapılacağı sınıflara geçti.

Burada protokol üyeleri ile birlikte ilk olarak 1/A sınıfı öğrencilerine karnelerini veren Vali Muammer Erol, ilk kez karne alan öğrencilerin sevincine ve heyecanına ortak oldu.

Daha sonra 1/B sınıfına geçerek protokol üyeleri ile birlikte öğrencilerin karne ve hediyelerini takdim eden Vali Erol, “İlkokula yeni başlamış çocuklarımızın dinlenme günü. Biz de onlar için önemli olan bugünde onların karne sevincini paylaşmak için, çocukların sevincine ortak olmak için buradayız. İnşallah önümüzdeki 15 günde de çocuklar evde aileleriyle birlikte mutlu tatil geçireceğini umuyorum ve diliyorum” diye konuştu.

Öğrencilere ve ailelere eğitime vermiş oldukları katkıdan dolayı teşekkür eden Vali Erol, 15 günlük ara tatilin iyi geçmesi için temennide bulundu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler de öğretmen ve öğrencilere iyi tatiller dileyerek, “Eski günler aklımıza geldi. Tebrik ediyoruz, kutluyoruz. Şimdi güzel bir tatil yapsınlar, dinlensinler. Ondan sonra Türkiye yüzyılına ve Ordu’yu da hazırlayalım” diyerek, sözlerini tamamladı. 

Karne dağıtım töreninin ardından öğretmenler odasına geçerek, okul idaresi ve öğretmenler ile bir araya gelen Vali Erol, burada öğretmenlerle bir süre sohbet etti ve başarı dileklerini iletti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
GENÇ’TEN AKŞAM YEMEĞİNE YURDA ZİYARET

GENÇ’TEN AKŞAM YEMEĞİNE YURDA ZİYARET

10-01-2024 - EĞİTİM

ORDU’YA YENİ ÖĞRENCİ YURDU

ORDU’YA YENİ ÖĞRENCİ YURDU

10-01-2024 - EĞİTİM