ORDU'NUN İLK KADIN SAHA KOMSERİ SEVAL KORKMAZ TARİHE GEÇTİ

Ordu'da kadın futboluna ilginin artmasının ardından kadın hakem, kadın gözlemcinin ardında kadın saha komseri olarak Seval Korkmaz'da Gülyalı Turnasuyu-Ordu idmanyurdu U-18 maçında görev yaparak tarihe geçti.

SPOR

ORDU'NUN İLK KADIN SAHA KOMSERİ SEVAL KORKMAZ TARİHE GEÇTİ

Ülkemizde ve İlimizde kadın futboluna ilginin artmasının ardından, harekete geçen Ordu Saha Komserleri Derneği başkanı Metin Kul, kadın saha komserleri konusunda çalışma başlattı.

Başkan Kul, İlimizde kadın liglerinde mücadele eden takımların artmasının ardında kadın saha komserlerine de ihtiyaç duyduklarını belirterek, futbolu seven kadınlara çağrıda bulunduklarını söyledi.

Bu çağrılarına cevap veren, eğitimci Seval Korkmaz'ı camiaya kazandırarak Ordu'da ilki geçekleştirildi.

kadın saha komserine görev vererek bir ilki başlattıklarını vurgulayarak, Seval hocamızı aramızda görmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Kul, kadın saha komseri sayısının artırılması için, futbolu seven kadınları futbol sahalarına davet ettiklerini sözlerine ekledi.

Korkmaz ise, futbolu çok sevdiğini bu yüzden Orduspor maçlarında güvenlik görevlisi olarak görev yaptığını belirterek, saha komseri olarak da görev yaparak futbolun içinde olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

 

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
HAKEM CAMİASINDA İLHAN ERDEM DÖNEMİ

HAKEM CAMİASINDA İLHAN ERDEM DÖNEMİ

20-04-2024 - SPOR

YILDIZ HALTERCİLER ORDU'DA YARIŞACAK

YILDIZ HALTERCİLER ORDU'DA YARIŞACAK

16-04-2024 - SPOR