BAŞKAN GÜLER GÜNÜ PERŞEMBE'YE AYIRDI

Başkan Güler’in Perşembe ilçesinde ilk durağı AK Parti Perşembe ilçe teşkilatının katılımıyla düzenlenen istişare toplantısı oldu. Toplantıda konuşan Başkan Güler, 50 yılı aşkın süredir ülkeye hizmet ettiğini ve etmeye de devam edeceğini söyledi.

PERŞEMBE

BAŞKAN GÜLER GÜNÜ PERŞEMBE'YE AYIRDI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Perşembe ilçesini ziyaret etti. Vatandaşlar, ilçe girişinde davul zurna ve sevgi gösterileri ile karşıladığı Başkan Güler’i bağrına bastı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Çeşitli programlara katılmak ve incelemelerde bulunmak için Perşembe ilçesini giden Başkan Güler, parti teşkilatı, esnaf ve vatandaşlar tarafından ilçe girişinde coşkuyla karşılandı.

BAŞKAN GÜLER: “HİZMETTE YARIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Yeni dönemde de durmaksızın çalışacaklarını belirten Başkan Güler, “Bizim belediyeciliğimiz dün başlamadı. Yılların birikimi var. Bun birikim neticesinde 50 yıldır hizmet ediyoruz. Perşembe’de de 54 muhtarımız ile birlikte güzel çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Perşembe’miz sadece Türkiye’nin değil dünyanın en güzel yerlerinden bir tanesi. Yason eski Yason değil. Hoynat’ta geçmiş yıllarda araçlar çöp döküyordu. Bu anlam verilebilir bir durum değildi. Biz buraları bambaşka bir hale getirdik. Perşembe’miz geniş bir coğrafyaya sahip. Kırsalında da tüm sorunları Belediye Başkanımız, meclis üyelerimiz ve muhtarlarımız ile birlikte çözüme kavuşturduk. Hizmette sınır yok. Çalışmaya devam edeceğiz. Biz bu çalışmanın adını ‘Düşünen, Üreten, Yarışan Ordu’ koyduk. Burada da hizmette yarışacağız. Projelere üreteceğiz ve yarışacağız. Bizim durup seyretmeye hakkımız yok. Biz eksik ve hatalı gördüğümüz şeyleri düzeltip eksiği tamamlayacağız ve yeni eserlerle Perşembe’yi bambaşka güzel bir hale getireceğiz ve bunları birlikte yapacağız” dedi.

“TÜRKİYE YÜZYILININ YILDIZI ORDU OLACAK”

Başkan Güler konuşmasında Türkiye için üstlendiği görevlerden bahsetti. Son 5 yıldır belediye başkanlığı görevini yürüttüğünü ve bu süreçte belediyeden tek bir kuruş almadığının altını çizen Başkan Güler, “Geçmişten günümüze ülkemiz için çok önemli görevler üstlendik. Şimdi ise Belediye Başkanlığı yapıyorum. İlk günden bu yana belediyeden tek bir kuruş ücret almadan bu işi yapıyorum. Bu bir gönül meselesi. Bu çalışmaları biz tamamen memleketimize sevgimizin ve aşkımızın bir işareti olarak yapıyoruz. Biliyorsunuz Türkiye yüzyılı başladı. Bundan sonra Ordu’yu daha da güzelleştireceğiz. Bu yüzyılın yıldızı Ordu olacak. Allah bizi mahcup etmesin” diye konuştu.

“BİZ BİR DAVA ADAMAYIZ”

Yaptıkları her çalışmada Allah’ın rızasını kazanmak istediklerini de kaydeden Başkan Güler, “Biz bir dava adamayız. Görev ne olursa olsun biz davamızın peşindeyiz. İnsanlık davası bu. ‘Rıza makamına yönelik işlerin büyüğü küçüğü aranmaz’ burada önemli olan nedir, Allah rızasıdır” şeklinde konuştu.

BAŞKAN GÜLER, ZİRAAT ODASI’NI ZİYARET ETTİ

İstişare toplantısının ardından Perşembe Ziraat Odasını ziyaret eden Başkan Güler, Perşembe Ziraat Odası Başkanı Arslan Soydan ve yönetimi ile bir araya geldi. Burada açıklamalarda bulunan Başkan Güler, tarımın önemine vurgu yaptı. Her türlü tarımsal faaliyeti destekleyeceklerini belirten Başkan Güler, herkesin ‘doğduğu yerde doyması’ ve göçün önlenmesine yönelik projeler geliştireceklerini sözlerine ekledi.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E BÜYÜK İLGİ

Buradaki ziyaretin ardında Başkan Güler ve beraberindekiler Perşembe ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Başkan Güler, ziyaretlerinde vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaştı. Burada vatandaşların masalarına konuk olan Başkan Güler, talep ve önerileri dinleyerek tek tek not aldı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER