ORDU’DA JUDO TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI BAŞLADI

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları Judo Gençler (A-B) Erkek-Kız Türkiye birinciliği müsabakaları Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda Açılış Seremonisi ile başladı.

SPOR

ORDU’DA JUDO TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI BAŞLADI

 Programa Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, İl Protokolü, sporcular ve antrenörler katıldı.

             Ordu Gençlik ve Spor Müdürlüğü ev sahipliğinde başlayan 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor yarışmaları kapsamında Okul Sporları Gençler (A-B) Erkek-Kız Judo Türkiye Birinciliği Müsabakaları Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda başladı. 13-14 Ocak 2024 tarihleri arasında düzenlenecek grup müsabakaları 2 gün boyunca sürecek.

                Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “  Hemşerimiz Türkiye Judo Federasyonu başkanımıza, Altınordu belediye başkan yardımcımıza, milli eğitim müdürü temsilcisi, şube müdürlerimize, yine uzaktan yakından gelen okul müdürlerimize, antrenörlerimize, öğretmenlerimize, hakemlerimiz ve kıymetli gençlerimize sporun şehri Ordumuza hepimiz hoş geldiniz.  Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığımız ile iş birliği içinde düzenlenen bu yılki okulsporlarımızın ilk Türkiye Şampiyonasını ilimizde yapıyoruz. Dolayısıyla son derece mutluyuz. Özellikle organizasyona destek olan Büyükşehir belediyemize ve Altınordu Belediyemize teşekkür ediyoruz. Organizasyonda emeği geçen yine başta İl müdürlüğümüz personellerine ve mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Burada bugün devletimizin imkanı ile burada bulunuyoruz. Salonu dolduran pırıl pırıl gençlerimiz var. Ay yıldızlı al bayrağımız ileride organizasyonlarda dalgalandıracak marşımızı okutacak gençler var.  Bu sebeple biz gençler ile ne kadar gurur duysak azdır. Hepinizi canı gönülden kutluyor Ordumuza hoş geldiniz diyorum. Dün hain bölücü terör örgütü PKK saldırısı sonucu şehit olan Mehmetçiklerimize Allahtan rahmet diliyorum, ailelerine sabırlar diliyorum, şehit ailelerimizin ellerinden öpüyorum. Bu gençler bayrağımızı ilelebet Türkiye topraklarında dalgalandıracaktır. Buna kimsenin içeride ve dışarıda hiçbir gücü yetmeyecektir. Bu gençlerimiz geçmiş nesilerde olduğu gibi gelecek nesillerde Türkiye Cumhuriyetinin her bir karış toprağını sahip çıkacaktır. Bu duygularla hepinizi tekrar selamlıyorum.” dedi.

             Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz “ Kıymetli Müdürüm, belediye başkan yardımcım, kıymetli protokol, burada bulunmamıza vesile olan öğrenci kardeşlerimiz, anretörlerimiz, hakemlerimiz velilerimiz hepiniz güzel Ordumuza hoş geldiniz. Dün yaşanan bundan önce yaşanan terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Camiamızın bu yıl kaybettiği Türk Judosunun gelişmesinde önemli katkıları olan değerli büyüklerimizi de rahmetle anıyorum. Bizim için gerçekten büyük hizmetler etmiş büyüklerimizi yad ediyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen bütün arkadaşlarımızı kutuluyorum. Bu güzel organizasyonda emeği geçen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz, Büyükşehir Belediyemize, Altınordu Belediyemize Mili Eğitim Müdürlüğü personelimize, il temsilcilerime emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” Dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
HAKEM CAMİASINDA İLHAN ERDEM DÖNEMİ

HAKEM CAMİASINDA İLHAN ERDEM DÖNEMİ

20-04-2024 - SPOR

YILDIZ HALTERCİLER ORDU'DA YARIŞACAK

YILDIZ HALTERCİLER ORDU'DA YARIŞACAK

16-04-2024 - SPOR