ÇAMBAŞI 19.KIŞ FESTİVALİNE YOĞUN İLGİ

Ordu’nun Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylası’nda her yıl geleneksel olarak düzenlenen 19. Çambaşı Kış Festivali’ne yoğun ilgi vardı.

KÜLTÜR - SANAT

ÇAMBAŞI 19.KIŞ FESTİVALİNE YOĞUN İLGİ

Ordu’nun gözde turizm merkezlerinden biri olan Çambaşı Yaylası birbirinden renkli görüntülerle 19. Çambaşı Kış Festivali’ne ev sahipliği yaptı. Vatandaşlar kızak ve naylonlarla kayarak, çalan şarkılara eşlik ederek gönüllerince eğlendi. Festivale  Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler de vatandaşların eğlencesine ortak oldu. Her yaştan kesimin sevgisini kazanan Başkan Güler, yine vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılandı.

“HİZMET BİZDEN EĞLENMEK SİZDEN”

Vatandaşları eğlence dolu hafta sonunda yalnız bırakmayan Başkan Güler, adrenalini daha da yukarılara tırmandıracak olan Göndeliç Tepesinin de yakında hizmete sunulacağını müjdeledi.

Başkan Güler sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Kabadüz Belediyesi iş birliğinde 19.sunu düzenlediğimiz Çambaşı Kış Festivalinde hem birlikte olalım hem de birlikte pancar çorbası içelim, içimiz ısınsın istedik.  Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak sadece Çambaşı’na 300-400 Milyon TL yatırım yaptık. Yakında Göndeliç’i de hizmete sunacağız. Burada 2,5 ay kar varken orada 5 ay kar olacak. 800 metre daha yüksekte. Daha iyi adrenalin toplayacak ve daha iyi eğleneceksiniz. Hizmetleri yapmak bizden eğlenmek sizden.”

EĞLENCE TAVAN YAPTI

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Kabadüz Belediyesinin organize ettiği Çambaşı Kış Festivali, düzenlenen etkinliklerle vatandaşların ilgisine sunuldu.

3-4 Şubat tarihlerinde dolu dolu geçen festivalde kayak ve kızak yarışları, off-road yarışları, kar güreşleri, animasyon oyunları ve yöresel ikramlıklar; OBB Kent Orkestrası, Şura Pazar, Kahraman İşler ve Koliva konseri ile Ordulu vatandaşlar keyifli anlar yaşadı.

Festival kapsamında düzenlenen yarışlarda dereceye girenlere ise Ordu Valisi Muammer Erol başta olmak üzere protokol üyeleri tarafından ödül takdim edildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
PROF.DR.BASRİ ERDEM KOLEKSİYON SERGİSİ

PROF.DR.BASRİ ERDEM KOLEKSİYON SERGİSİ

11-01-2024 - KÜLTÜR - SANAT

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇOCUKLARI UNUTMADI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇOCUKLARI UNUTMADI

02-08-2023 - KÜLTÜR - SANAT