TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ ORDU'YA GELDİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, bir dizi ziyaret, inceleme ve açılış programlarına katılmak üzere Ordu’ya geldi.

TÖREN

TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ ORDU'YA GELDİ

Ordu’ya gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Vali Muammer Erol, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uçak, ODÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, İl Jandarma Komutanı Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Atillla Aksoy ve diğer protokol üyeleri tarafından karşılandı. 

Ordu Valiliği Şeref Defteri’ni imzalayan, TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, daha sonra Valilik Makamına geçti. 

Vali Erol ile makamda bir süre sohbette bulunan TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile 21.08.2023 tarihinden itibaren Ordu Valisi olarak görev yapan Vali Muammer Erol’a hayırlı olsun dileğinde bulundu ve başarılar diledi.

Vali Erol, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a teşekkür etti.

ODÜ 2023-2024 Akademik Yılı  Açılış Törenine Katıldı

TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Ordu Valiliği ziyaretinin ardından ODÜ Morfoloji Binası Konferans Salonunda düzenlenen Ordu Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yıl açılış törenine de katıldı.

Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret Etti

TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, İl Emniyet Müdürlüğüne de ziyarette bulunarak, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy’a görevinde başarı dileğinde bulundu.

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Toplu Açılış Törenine Katıldı

TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i makamında ziyaret etti ve ardından Ordu Büyükşehir Belediyesinin toplu açılış törenine katıldı.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Altınordu’da Büyük Melet Projesi, Cumhuriyet Mahallesi Engelsiz Yaşam Merkezi, Sırrı Paşa Caddesi Sağlıklaştırma, Şahincili Mahallesi Erguvan Park, Ünye’de Bedesten İş Merkezi, Atatürk Mahallesi Alt ve Üstyapı Çalışmaları, Bisiklet yolu, Fatsa’da Kapalı Pazar yeri, Ata Caddesi Yol Yapımı ve Aydınlatma, Bolaman Park Yaşam Merkezi ile Konkasör ve Beton Santrali olmak üzere 11 yatırımın resmi açılışı gerçekleştirildi.

Belediye Başkanları İle Biraraya Geldi

TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Ordu Büyükşehir Belediyesinin toplu açılış töreni sonrası 19 İlçe Belediye Başkanları il yemekli toplantıda bir araya geldi. 

TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, toplantıdan sonra Ordu programını tamamlayarak, İlimizden ayrıldı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN ANITINA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN ANITINA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

08-11-2023 - TÖREN

ŞEHİDİMİZİN TÖREN PROGRAMI BELLİ OLDU

ŞEHİDİMİZİN TÖREN PROGRAMI BELLİ OLDU

24-08-2023 - TÖREN