ORDU VALİ TUNCAY SONEL'İ GÖZYAŞLARI İLE UĞURLADI

10 Ağustos 2023 tarihli ve 32275 sayılı Resmî Gazetede yayınlanan 2023/376 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Vali-Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Vali Tuncay Sonel, bugün Ordu’dan ayrıldı.

GÜNCEL

ORDU VALİ TUNCAY SONEL'İ GÖZYAŞLARI İLE UĞURLADI

21 Haziran 2020 yılından itibaren Ordu Valisi olarak görev yapan Vali Tuncay Sonel, Yeni Valilik Binası önünde düzenlenen törenle Ankara’ya uğurlandı.

Vali Sonel, şehit aileleri , gaziler , yetim öksüz evlatları , esnaflar , yöre insanları , kamu görevlileri , mülki idare amirleri ile vedalaştı.Kendisini uğurlamaya gelen vatandaşların sevgisi ve gözyaşları duygulu anlar yaşanmasına neden oldu.

Veda programında konuşma yapan Vali Tuncay Sonel, 3 yıl 2 ay Ordu’da görev yaptığını hatırlatarak, ”Bizler için Ordu’da görev  yapmak, onur ve gurur vesilesidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde devletimizin bütün birimleriyle, 19 ilçemiz, Bakanlarımız , Milletvekillerimiz, Büyükşehrimiz, çalışma arkadaşlarımız, STK’larımız, basınımız ve her bir Ordulu ferdimizle, birlik beraberlik içerisinde beyaz ay yıldızlı al bayrağımızın dalgalandığı , mavisiyle, yeşiliyle, misafirperver insanlarıyla güzel Ordu’muzda güzel işler yapmaya çalıştık.  Önemli olan hoş bir seda bırakmak. Nerede olursak olalım bir kardeşiniz var” diye konuştu.

Vali Sonel, “Devletimizin şefkatini, sıcaklığını güler yüzünü yetim öksüz evlatlarımıza, şehit ailelerimize, gazilerimize, engeli olan vatandaşlarımıza, milletimize ayrım yapmadan her bir ferdine milli takım ruhuyla göstermeye gayret ettik. Allah hepinizden razı olsun. Biz nerede olursak olalım güzel Ordu’muzun her daim yanında olacağız. Hakkınızı helal edin. Ankara’da ya da herhangi bir ilde nerede olursak olalım her daim bir kardeşiniz var. Allahaısmarladık” diyerek, konuşmasını tamamladı.

Törende Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler de bir konuşma yaparak, “Bu bir veda değil. Ordu halkı adına teşekkür ediyoruz. Fevkalade güzel izlenimler bıraktınız. İnşallah bu bir ayrılık değil, geçici bir fasıla olacak. Sizlere başarılar diliyorum. Ailenizle birlikte huzur içinde güzel günler diliyorum. Sizleri Ordu’ya her zaman bekliyoruz” dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şubesi Başkanı Mehmet Ali Gümüşkaya ise konuşmasında, “Allah yolunuzu izinizi açık etsin.  Herşey kalbinize göre olsun. Ordu da kapımız daima açıktır” şeklinde konuştu.
Duygusal anların yaşandığı törende Kıbrıs Gazisi Ömer Özkul, Vali Sonel’e yazdığı şiiri okudu.

Vali Tuncay Sonel, veda programı sonunda kendisini uğurlamaya gelen vatandaşlarla tek tek selamlaşarak Ordu’dan ayrıldı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
AREFE GÜNÜNDE ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA YAD EDİLDİ

AREFE GÜNÜNDE ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA YAD EDİLDİ

09-04-2024 - GÜNCEL

ORDU'NUN BASIN ODUSU 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNDE KAHVALTIDA BULUŞTU

ORDU'NUN BASIN ODUSU 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNDE KAHVALTIDA BULUŞTU

12-01-2024 - GÜNCEL