SPOR

52 ORDUSPOR'DAN AÇIKLAMA

52 Orduspor Kulübü Play-Off ilk tur maçı sonrası basın açıklaması yaptı.

52 ORDUSPOR'DAN AÇIKLAMA

2.Lig hedefi ile başladığımız sezonumuzda 2 Mayıs Perşeme günü kendi sahamızda seyircimiz önünde karşılaştığımız İnegöl Kafkasspor müsabakasını penaltılarda galip gelerek 2.Tura yükselme hakkı kazandık. Bu müsabakada emeği geçen tüm teknik heyet ve futbolcularımızı yürektek kutlarız.

Öncelikle en büyük teşekkürü Büyük Orduspor Taraftarı’na etmek istiyoruz. Yeni Ordu Stadyumunu doldurarak ve tüm maç boyunca desteklerini arttırarak devam eden Büyük Orduspor Taraftarı turu geçmemizde ki en büyük etkendir. Bir kez daha gördük ki Ordu’da Golü Taraftar Atar!

Her maçımızı yakından takip eden ve müsabakamızda son ana kadar bizleri yalnız bırakmayan Ordu Valisi Sayın Muammer Erol’a, Ordu Emniyet Müdürü Sayın Atilla Aksoy’a, her maçımızı yakından takip eden, her zaman ve Play Off 1.Tur müsabakamızda desteklerini yakından hissettiğimiz Altınordu Belediye Başkanı Sayın Ulaş Tepe’ye, bizzat müsabakamızda yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen Fatsa Belediye Başkanı Sayın İbrahim Etem Kibar’a, Gülyalı Belediye Başkanı Sayın Medet Sipahi’ye, Altınordu Belediye Başkan Yardımcıları Sayın Bahadır Baş ve Sayın Hamdi Salih Kalyoncu’ya, Orduspor 1967 Kulüp Başkanı Sayın İsa Akçay, Fatsa Belediyespor Kulüp Başkanı Sayın Üzeyir Erdoğan’a, Orduspor 1967 Eski Kulüp Bakanı Sayın Savaş Şimşek’e teşekkür ederiz.

Play Off 2.Tur ilk müsabakasında 6 Mayıs Pazartesi günü saat 20:00 ‘de Yeni Ordu Stadyumuzda Ayvalık Gücü Belediyespor ile karşılaşacağız. En önemli gücümüz olan Büyük Orduspor taraftarını 2.Lig yolunda doksan dakika boyunca desteğe davet ediyoruz.

Hep birlikte bu şehri haketmediği yerden yukarılara taşımak için takımımızı desteklemeye devam edelim.

Play Off 2.Tur 1.Müsabakası olan 6 Mayıs Pazartesi günü kendi sahamız olan Yeni Ordu Stadyumu’nda oynanacak Ayvalık Gücü Belediyespor müsabakası biletleri yönetim kurulumuz tarafından satın alınmıştır.

Maç biletlerini taraftarlarımız maç günü stadyum gişelerinden, maç gününe kadar aşağıda ki noktalardan ücretsiz temin edebilirler.

Osmanpaşa Caddesi Hüner Pastanesi Önü

Yeni Mahalle Şaşmazlar Önü

Modi Turizm

Köksal Petrol

Mavi

Hummel

Saygılarımızla,
         52 Orduspor Futbol Kulübü                                                     

Engin ÖzkurtEngin Özkurt