EĞİTİM

İL MÜDÜRÜ GENÇ'DEN ÖĞRENCİLERE YEMEK SÜRPRİZİ

 İl Müdürü Mustafa Genç Lebibe Ergin Karlıbel Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilere akşam yemeği hazırlamak için mutfağa girerek, yemek servisi yaparak sürpriz yaptı

İL MÜDÜRÜ GENÇ'DEN  ÖĞRENCİLERE YEMEK SÜRPRİZİ

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Ordu Üniversitesi Gastronomi bölümü öğrencileri Safiye Toydemir ve Duygu Koç ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Lebibe Ergin Karlıbel Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilere  akşam yemeği hazırlamak için mutfağa girdi.
 Mutfak Şefi Selim Özkan ve ekibine yardım için Öğrencilerle birlikte mutfağa giren İl Müdürü Genç, öğrencilere yemeklerin yapılış aşamasından servis aşamasına kadar olan süreçle ilgili bilgiler verirken bir yandan da öğrencilerle birlikte akşam yemeğini hazırladı. İl Müdürü Genç; Yemek yapımı esnasında öğrencilerin merak ettikleri konularla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.
Kariyerinde Dünya Boks Şampiyonluğu da bulunan İl Müdürü Mustafa Genç, Öğrencilere memleketi Ordu mutfağından bilgiler verirken; Kahramanmaraşlı Duygu, Maraş mutfağından, Gaziantepli Safiye ise Antep mutfağından yöresel yemekleri ile ilgili püf noktalarını paylaştı. Sürecin nasıl işlediğini gören öğrenciler, böyle bir organizasyondan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek il Müdürü Genç’e teşekkür ettiler.
Yemeğin hazırlanış sürecinin tamamlanmasının ardından İl Müdürü Genç, Şef Selim Özkan ve ekibiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek hem emeklerinden dolayı hem de hijyen ve kalite standartlarına dikkat ettikleri için teşekkürlerini sundu.
Yemek hazırlıklarının bitmesiyle birlikte Gastronomi bölümü öğrencileriyle beraber yemek servisine başlayan İl Müdürü Genç, yemek servisinin ardından yaptıkları yemeği denemek için öğrencilerle birlikte akşam yemeği yedi. Yemeklerden dolayı öğrencilerden tam not alan Genç, Akşam yemeği esnasında öğrencilere bugünkü süreç ile ilgili bilgiler vererek hem öğrencilerin merak ettikleri soruları cevapladı hem de talep ve isteklerini dinleyerek  konu ile ilgili not aldı.
İl Müdürü Mustafa Genç’ Yurtlarda gençlerimize en iyi hizmeti verebilmemiz için desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a, Bakanlığımız Yöneticilerine ve Valimiz Sayın Muammer Erol’a gençlerimiz adına şükranlarımı sunarım. ‘dedi.

 

Engin ÖzkurtEngin Özkurt