EĞİTİM

GENÇ’TEN AKŞAM YEMEĞİNE YURDA ZİYARET

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç İl Müdürlüğüne bağlı Lebibe Ergin Karlıbel Öğrenci Yurdu öğrencilerinin akşam yemeği davetine katıldı.

GENÇ’TEN AKŞAM YEMEĞİNE YURDA ZİYARET

Genç, Öğrenciler ile birlikte akşam yemeği sofrasında gençlerin sorun ve isteklerini dinleyerek notlarını aldı.
2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılının açılması ile birlikte öğrenci yurtları ziyaretlerine devam eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Öğrenci Yurtlarımızda Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Hizmetin aksamaması için ve Gençlerimiz ile sürekli iletişim kurabilmek için haberli habersiz ziyaretlerimiz tüm tesislerimizde devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın taşra teşkilatı olarak, geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin en iyi şartlarda topluma faydalı bireyler olarak yetişmesini sağlamak bizler için bir görevdir. Bu görevi de mesai arkadaşlarımızla birlikte aşkla ve azimle 7-24 çalışıyoruz” dedi.
Öğrencilere sadece barınma hizmeti vermeyen GSB Ordu Yurtları, bünyesinde konaklayan öğrenciler için yıl boyunca eğitimden sanata spordan sosyal aktivitelere kadar birçok etkinlikten ücretsiz yararlanma fırsatı sunuyor.

Engin ÖzkurtEngin Özkurt