GÜNCEL

AREFE GÜNÜNDE ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA YAD EDİLDİ

Ramazan Bayramı arifesinde Ordu Şehitliğinde medfun bulunan şehitlerimiz, dualarla yad edildi.

AREFE GÜNÜNDE ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA YAD EDİLDİ

Ordu Valiliğince Ramazan Bayramı münasebetiyle Ordu Şehitliğinde düzenlenen Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Dua Programına, Vali Muammer Erol, CHP Ordu Milletvekilleri Seyit Torun, Mustafa Adıgüzel, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Vali Yardımcısı Burak Keser, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şube Başkanı Nurettin Korkmaz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selami Türkmen, Polis Şehitleri ve Malül Gazileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Şenel Şahin, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, askeri erken, muharip gaziler ve şehitlerimizin aileleri katıldı.  
 
Programa, şehitlerimizin ruhuna ithafen Hz. Ömer Camii İmam Hatibi Abdülkerim Şahin tarafından Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başlandı. Kur’an-ı Kerim Tilavetinin ardından İl Müftüsü İsmail Çiçek tarafından dua edildi.
 
Vali Muammer Erol, daha sonra beraberinde protokol mensupları ile birlikte şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktı ve dua etti.
 
Programa katılan şehit aileleri ve çocuklarıyla yakından ilgilenerek hal ve hatırlarını soran Vali Muammer Erol, beraberindeki protokol mensuplarının ve programa katılan şehit ailelerinin Ramazan Bayramını kutlamasının ardından program sona erdi.

 

Engin ÖzkurtEngin Özkurt