GÜNCEL

VALİ SONEL'İN HALK GÜNLERİNE YOĞUN İLGİ

Vali Tuncay Sonel, her hafta çarşamba günleri düzenlediği  “Halk Günü” toplantılarında vatandaşlarımızın istek, şikâyet ve önerilerini dinlemeye devam ediyor. 

VALİ SONEL'İN HALK GÜNLERİNE YOĞUN İLGİ

Valilik toplantı salonunda  “Halk Günü” toplantısına katılan vatandaşlarla tek tek görüşerek kendisine iletilen sorun, sıkıntı, şikâyet ve taleplerle ilgili notlar alan Vali Sonel, “Halk Günü”nde 363 vatandaşımızın sorunlarının çözülmesiyle ilgili somut adımlar atarak, onların hayır dualarını aldı.

“Halk Günü“ toplantısına katılan vatandaşlarımıza, “Sizlerin duası bize yeter. Her türlü sorunlarınızda bizlere ve çalışma arkadaşlarımıza çok rahat ulaşabilirsiniz. Sizlerin sorunlarını, sıkıntılarını gidermek, dertlerinizi biraz da olsa çözebilmek için çalışma arkadaşlarımızla gayret ediyoruz. Devletimiz her daim sizlerin yanındadır” diyen Vali Sonel, hayırsever iş insanlarımızın da katkılarını alarak temin ettiğimiz yardımlardan öğrencileri olan aileler için kırtasiye ile kıyafet yardımlarının yanısıra yakacak yardımı, alışveriş kartları ve gıda paketi yardımlarının yapıldığını belirtti ve “Halk Günü”ne gelen tüm vatandaşların boş gönderilmeyeceğini, talep edilen yol, sağlık yardımı, iş talebi, eğitim desteği gibi tüm ihtiyaçların giderilmesi noktasında gereken özenin gösterildiğinin altını çizdi.

Halk Günü toplantısına katılan ve diş problemi yaşadığını söyleyen bir teyzemizi görevlilerle birlikte hemen özel bir diş polikliniğine gönderen Vali Tuncay Sonel, teyzemizin diş tedavisini yaptırarak, yaşadığı sıkıntının giderilmesini sağladı. 

Vali Tuncay Sonel, aileleri ile birlikte “Halk Günü” toplantısına gelen çocukları da unutmayarak, verdiği çeşitli hediyelerle çocukları sevindirdi. 

"Halk Günü” toplantısına katılan vatandaşlar da, “Bizleri güler yüzüyle karşılayan, dertlerimizi dinleyen, ilettiğimiz sorunlara, sıkıntılara çözüm bulan, bizlerden yardımını, desteğini esirgemeyen Sayın Valimiz Tuncay Sonel’e teşekkür ediyoruz” diyerek, duygularını dile getirdiler.

Engin ÖzkurtEngin Özkurt