SPOR

ÜNİVERSİTELERİN VOLEYBOL BÖLGE MÜSABAKALARI ORDU'DA

 Üniversiteler Arası Voleybol Bölgesel Lig Grup Müsabakaları (Kadın-Erkek)” Üniversitesi ev sahipliğinde başladı.

ÜNİVERSİTELERİN VOLEYBOL BÖLGE MÜSABAKALARI ORDU'DA

Spor Bilimleri Fakültesi spor salonunda düzenlenen voleybol müsabakasının açılış törenine Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait İnan, Fakülte Dekanları, akademik personeller ile davetliler katıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait İnan, “Ordu ailesi bütün kurum ve kuruluşları ile en iyisini yapmak üzere faaliyetlerine devam etmektedir. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak bizler yelken ve kano spor kulübümüzle, kayak tesisimizle ve tenis kortlarımızla spor faaliyetlerini desteklemekteyiz. Ordu’nun daha başarılı olması ve güzel günler yaşaması için elimizden geleni yapmaktayız. Bu düşüncelerle bu turnuvanın kazasız ve sakatlanma olmadan tamamlanmasını diliyorum.” dedi.

Törende yaptığı açılış konuşmasında Rektör Akdoğan, “Gerçekleştirilecek bu turnuva aynı zamanda bu yöredeki siz sevgili gençlerimizin bir araya gelmeleri, tanışmaları ve sporun centilmenliğini ortaya koymaları noktasında güzel bir fırsat olacaktır. Böylece bu bölgede Giresun’dan Bolu’ya kadar 8 üniversitemizin siz değerli gençleri sporun ne kadar güzel bir etkinlik olduğunu, üniversitelerde aynı zamanda bilimsel faaliyetlerle beraber sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin de anlamlı bir yer tuttuğunu göstermiş olacaksınız. Bu turnuvaya katılımlarından dolayı her bir üniversitemizin rektörlerini tebrik ediyor ve kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca Üniversitemizin Spor Bilimleri Fakültesine; Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına ve etkinlikte görev alan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gerçekleştirilecek bu turnuvanın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

12-16 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek müsabakalarda Üniversitemiz ile birlikte Abant İzzet Baysal, Gaziosmanpaşa, Ondokuz Mayıs, Kastamonu, Amasya, Düzce, Sinop, Hitit ve Giresun Üniversitelerinin kadın ve erkek voleybol takımları karşılaşacak.

Engin ÖzkurtEngin Özkurt