SPOR

 TÜRKİYE KYOKUSHİN KARETE SİTİL ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

28-30 Nisan 2023 tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Kyokushin Karate Stil Şampiyonası Ordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda gerçekleşti.

 TÜRKİYE KYOKUSHİN KARETE SİTİL ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

Ordu Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonaya 16 ilden 55 kulüp ve 850 sporcunun katılımıyla tamamlandı. Minikler, Yıldızlar, Ümitler, Gençler, Büyükler ve Veteranlar kategorilerinde kata ve kumite karşılaşmaları yapıldı.

Şampiyonayı değerlendiren Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç,” İlimizde spor organizasyonları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Türkiye Karate Federasyonu faaliyet programında yer alan Türkiye Kyokushin Karate Stil Şampiyonası İlimiz  Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda yapıldı. 3 gün süren şampiyona boyunca Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak ev sahipliği yaptığımız organizasyona 16 ilden 55 kulüp ve toplamda da 850 sporcu katıldı. Bu organizasyonu ilimizde düzenleyen Türkiye Karate Federasyonu Başkanımıza, Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. Gerçekten güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptık. Sayın Valimizin destekleriyle, Ordu Büyükşehir Belediyemizin, Altınordu Belediyemizin de katkılarıyla güzel bir ev sahipliği yaptık. Gelen kafilelerin tamamı Ordu’dan memnun olarak ayrıldılar. Biz organizasyona katılan ve dereceye giren sporcularımızı kutluyoruz. İlimize yeni spor organizasyonları düzenlemeye devam edeceğiz. Tüm Ordulu sporseverleri de spor tesislerimizde yapılan organizasyonlara destek olmaya ve izlemeye davet ediyoruz. ”dedi.

Engin ÖzkurtEngin Özkurt