SİYASET

OSMAN GÜNGÖR FATSA VE ÜNYE İLÇE TEŞKİLATLARI İLE BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisinden 28. Dönem Milletvekili aday adayı olan Osman Güngör, Fatsa ve Ünye İlçe teşkilatlarına ziyaret gerçekleştirdi.

OSMAN GÜNGÖR FATSA VE ÜNYE İLÇE TEŞKİLATLARI İLE BULUŞTU

CHP eski İl Başkanı Osman Güngör 14 Mayıs'da yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde aday adaylını açıklamasının ardından parti teşkilatları ve seçmenlerle buluşmaya devam etti.

Günü Fatsa ve Ünye Teşkilatlarına ayıran Güngör, CHP Fatsa İlçe teşkilatını ziyaretinde İlçe Başkanı Murat İnanlı karşıladı. Ziyarette parti yöneticileri de hazır bulunurken gündem 14 Mayıs seçimleri idi. 

Ünye CHP İlçe teşkilatını da ziyaret eden Güngör, Ünye'de İlçe Başkan vekili Köksal Altay tarafından karşılandı. Çok sayıda partilinin de hazır bulunduğu ziyarette seçim çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Güngör, 14 Mayıs'da yapılacak seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisini tüm teşkilatlarının hazır görmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek şunları söyledi: "Ülkemizde yeni bir dönem başlayacak. Gelir dağılımındaki uçurum sona erecek, üretim yeniden şekillenecek, gençlerin gelecek kaygısı olmayacak, çiftçiler nefes alacak. Eğitim sistemi güncellenecek" dedi.

Engin ÖzkurtEngin Özkurt