GÜNCEL

ÖNCE NİKAH YÜZÜĞÜNÜ SONRA TEMA VAKFI ROZETİ TAKTI

Erkan Güngör, geçtiğimiz gün Özlem Erdem ile yapılan törenle hayatını birleştirerek nikah yüzüğü takmıştı. TEMA Vakfı Ordu Temsilcisi Çiğdem Bekdemir tarafından yapılan törende de TEMA Vakfı rozeti taktı.

ÖNCE NİKAH YÜZÜĞÜNÜ SONRA TEMA VAKFI ROZETİ TAKTI

Ordu'da Media Word ve İlkadım Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı olan Erkan Güngör 26 Aralık'da Hampton By Hilton Otelde yapılan nikah töreniyle Özlem Erdem ile hayatını birleştirerek nikah yüzüğü takmıştı.

Bir süre önce TEMA Vakfı’nın Ordu Şube Temsilcisi olarak ataması yapılan Çiğdem Bekdemir, Erkan Güngör'ü de ekibine katarak düzenlenen törenle Tema vakfı rozetini taktı.

Güngör Tema Vakfı'nın medyadan sorumlu başkan yardımcılığı görevini yürütecek.

TEMA Başkanı  Bekdemir ülke genelinde 1 milyona aşkın gönüllüsü bulunan TEMA Vakfı'nı temsil etmenin kendisi için büyük bir gurur olduğunu belirterek, "Bu büyük sorumluluk ile ilimizin, başta toprak olmak üzere tüm doğal varlıklarının korunmasına dair bilinci geliştirmek için tüm çalışmaları gönüllü ekibimle birlikte sürdüreceğiz." dedi. 

Bekdemir, çıktıkları bu yolda ekip arkadaşlarının yenilendiğini de kaydederek, basının önemine işaret etti. 

TEMA Vakfı’nın bundan sonraki çalışmalarında basınla ilişkileri Erkan Güngör'ün yürüteceğini aktaran Bekdemir, TEMA Vakfı’nı tercih ettiği için Güngör'e teşekkür etti. 

- "TEMA'da olmak benim için gurur verici"

Yeni görevine başlayan Güngör ise, TEMA'nın çok saygın bir vakıf olduğuna işaret ederek, "TEMA'da olmak benim için gurur verici. Bu ekipte olduğum için çok mutluyum. Beni bu göreve layık gören temsilcimiz sayın Çiğdem Bekdemir'e teşekkür ediyorum." diye konuştu. 

Kendisinin de bir doğa aşığı olduğunu kaydeden Güngör, "Çalışmalarımızı gerçekleştirmek için her zaman daha çok gönüllüye ihtiyacımız var. Bu sebeple kalbi doğa için atan herkesi TEMA Vakfı gönüllüsü olmaya davet ediyorum." şeklinde konuştu.

Engin ÖzkurtEngin Özkurt