SPOR

JUDO’NUN KALBİ ORDU’DA ATACAK 

 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları Judo Gençler(Erkek-Kız) Türkiye birinciliği müsabakaları Ordu’da başlıyor.

JUDO’NUN KALBİ ORDU’DA ATACAK 

Ordu Gençlik ve Spor Müdürlüğü ev sahipliğinde yapılacak 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor yarışmaları kapsamında Okul Sporları Gençler(Erkek-Kız) Judo Türkiye birinciliği Müsabakaları Ordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda yapılacak. 13-14 Ocak 2024 tarihleri arasında düzenlenecek grup müsabakaları 2 gün boyunca sürecek.

            2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları Judo Gençler(Erkek-Kız) Türkiye birinciliği yarışmalarına Türkiye’nin 81 ilinden 400 sporcunun katılımı ile gerçekleşecek.

            Türkiye birinciliği müsabakaları hakkında açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “ Ordu ilimizde Gençler Judo Türkiye birinciliği karşılaşmalarına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye’nin dört bir köşesinden katılım sağlayacak sporcularımıza, antrenörlerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum. İnşallah bizlerde sporcularımıza en güzel şekilde ev sahipliğini yapacağız. Bu doğrultuda desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a, Valimiz Sayın Muammer Erol’a teşekkür ediyorum. Tüm Orduluları 13-14 Ocak 2024 tarihleri arasında Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda sporcularımızı izlemeye ve onları desteklemeye davet ediyorum.” Dedi.   

Engin ÖzkurtEngin Özkurt