SPOR

AVRUPA ŞAMPİYONU GAMZE SOĞUKSU'YA COŞKULU KARŞILAMA

Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü etiketiyle Türkiye’yi Karadağ’da düzenlenen U 22 Büyük Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonası’nda temsil eden ve Rus rakibini yenerek Avrupa Şampiyonu olan Gamze Soğuksu, Ordu’da coşkuyla karşılandı.

AVRUPA ŞAMPİYONU GAMZE SOĞUKSU'YA  COŞKULU KARŞILAMA

Ordu-Giresun Havalimanında coşkulu bir şekilde karşılanan ve mehter eşliğinde Ordu Büyükşehir Belediyesi önüne gelen Gamze Soğuksu, Başkan Güler tarafından karşılandı. Gamze Soğuksu’ya desteğini her daim hissettiren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Al bayrağımızı göndere çektirerek İstiklal Marşımızı okuttunuz. Biz de sizi mehter takımıyla karşıladık. Böyle güzel bir başarıyı kazandırdığın için altın madalya ile ülkemizi şehrimizi şereflendirdiğin için sana çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Programda Gamze Soğuksu ve Milli Takım Antrenörü İbrahim Gündoğdu’ya Başkan Güler tarafından 100 bin TL’lik hediye çeki ile plaket ve çiçek takdim edildi.

BAŞKAN GÜLER: “SENDEN OLİMPİYAT BEKLİYORUZ”

Altın madalya ile ülkemize gurur yaşatan Gamze Soğuksu ve Antrenörü İbrahim Gündoğdu’yu tebrik eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Vona’nın dalgaları gibi ringe çıkıp Polonyalı’yı, Yunan’ı, peşinden de Rus rakibini yenerek Perşembe’mize, Ordu’muza, ülkemize böyle güzel bir başarı kazandırdınız. Al bayrağımızı göndere çektirerek İstiklal Marşımızı okuttunuz. Biz de sizi mehter takımıyla karşıladık. Böyle güzel bir başarıyı kazandırdığın için altın madalya ile ülkemizi, şehrimizi şereflendirdiğin için sana çok teşekkür ediyoruz. İbrahim Hocamıza da çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra daha güzel adımlar atacağız. Senden olimpiyat da bekliyoruz. Seni alkışlıyor ve tebrik ediyoruz.”

GAMZE SOĞUKSU: “ÇOK GURURLUYUM”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Gamze Soğuksu çok zorlu süreçlerden geçerek altın madalya hedefine ulaştığını söyledi.

Engin ÖzkurtEngin Özkurt