ORDU VALİLİĞİ

AREFE GÜNÜ ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA YAD EDİLDİ

Kurban Bayramı arefesinde Ordu Şehitliğinde medfun bulunan şehitlerimiz, dualarla yad edildi.

AREFE GÜNÜ ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA YAD EDİLDİ

Ordu Valiliğince Kurban Bayramı münasebetiyle Ordu Şehitliğinde düzenlenen Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Dua Programına, Vali Tuncay Sonel, CHP Ordu Milletvekilli Seyit Torun, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ODÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, İl Jandarma Komutanı Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Ordu Askerlik Şubesi Başkanı ve Garnizon Komutanı Albay  Ahmet Meydan, İl Müftü Vekili Avni Bolat, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Samet İştar, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şube Başkanı Nurettin Korkmaz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Ali Gümüşkaya, Polis Şehitleri ve Malül Gazileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Şenel Şahin, bazı daire müdürleri, askeri erken, muharip gaziler ve şehitlerimizin aileleri katıldı.  
 
Programa, şehitlerimizin ruhuna ithafen Hz. Ömer Camii İmam Hatibi Abdülkerim Şahin tarafından Kur’an-ı Kerim okumasıyla başlandı. Kur’an-ı Kerim Tilavetinin ardından İl Müftü Vekili Avni Bolat tarafından dua edildi. 
 
Vali Tuncay Sonel, daha sonra beraberinde protokol mensupları ile birlikte şehitlerimizin kabirlerine karanfil bıraktı, dua etti.
 
Vali Sonel, programa katılan şehit aileleri ve çocuklarıyla yakından ilgilenerek hal ve hatırlarını sordu, şehit ailelerinin çocuklarına da çeşitli hediyeler verdi.

Vali Tuncay Sonel ve beraberindeki protokol mensuplarının, programa katılan şehit ailelerinin Kurban Bayramını kutlamasıyla birlikte program sona erdi.

 

Engin ÖzkurtEngin Özkurt