HAKEM CAMİASINDA İLHAN ERDEM DÖNEMİ

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Deneği Genel Başkanlığının  14. Olağan Genel Kurul Toplantısı Ankara'da yapıldı. Genel kurulda Ordu rüzgarı esti. Genel kurulda divanda Ordulu klasman gözlemcisi Metin Çelebi görev alırken, yeni yönetim kurulunda Ordulu Kahraman Minnet 1. Başkan Vekili olarak görev aldı.

SPOR - 20-04-2024 23:53

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Deneği Genel Başkanlığının 14. Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Nisan Cuma günü T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kongre Salonun da gerçekleştirildi. Geniş bir katılım ile gerçekleşen kongrede iki adaylı bir seçim gerçekleşti. Yapılan seçim sonunda İlhan Erdem 268 oy alarak 14. olağan genel kurulda Genel Başkan seçilirken. Diğer aday Ali Uluyol 170 oy aldı.

Genel Başkan seçilen İlhan ERDEM’in Yönetiminde 1. Başkan Vekili Ordulu Kahraman MİNNET listede yer aldı.

Yönetim ve diğer organlar ise şu şekilde oluştu.;

Yönetim Kurulu: 

İlhan ERDEM : Genel Başkan,Kahraman MİNNET: 1.Başkan Vekili,Ferdi KARADORUK: 2. Başkan Vekili,Özhan KURT: Genel Başkan Yardımcısı (Basın yayın sözcüsü),Cevher AHEN: Genel Başkan Yardımcısı,Alkan ALTAN: Genel Başkan Yardımcısı,Fatih PAZI: Genel Başkan Yardımcısı (Amatörlerden sorumlu),Özgür AYGÜN: Genel Sekreter,Muhsin ERÇETİN: Genel Sayman,Hakan KABAK: Genel Sekreter Yardımcısı,Emrah ÜNAL: Genel Sayman Yardımcısı,Yusuf Kemal COŞKUN: Yönetim Kurulu Üyesi,Onur SEKMAN: Yönetim Kurulu Üyesi,Erkan ODABAŞI: Yönetim Kurulu Üyesi,Batuhan TOPÇU: Yönetim Kurulu Üyesi

Denetleme Kurulu: 1.Çetin GÜÇYETMEZ,2.Mevlüt Cavit ÖZARSLAN,3. Bilgehan ULUTAŞ,4.Bayram ÇİV,5.Veli KARAKAYA.

Disiplin Kurulu: 1.Sertaç ŞAROĞLU,2.Bilal KÖSEOĞLU,3.Mücahit TATAR,4.Barış ÇARDAKLI,5.Ahmet İlhan AYDIN.

Üç yıl görev yapacak İlhan ERDEM ve yönetimi hakem camiasında yeni bir sayfa açmak için göreve talip olduklarını belirterek, camianın kendilerine verdikleri güvene layık olmaya çalışacaklarını vurguladılar.

ORDU HAKEMLİĞİNİN GURUR GÜNÜ
Bugün Ankara da yapılan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği 14.Genel Kurulunda 1. Başkan Vekili olarak seçilen Sayın Kahraman MİNNET Başkanımızı canı gönülden tebrik ediyoruz.
Ayrıca Genel Kurul da Klasman Gözlemcimiz Metin CEBECİ de Divan Heyetinde yer almış ve Genel Merkez Disiplin Kurulu 1. yedek üye olarak seçilmiştir.
Türk hakemliğinin ve genç hakemlerin geleceğinin kazanılması ve geleceğe emin adımlarla damga vuracak olması adına önemli bir seçim sonucunda görevi emanet alan; alacakları ve verecekleri radikal kararlarla Türk hakemliğine kıymet katacaklarına inandığımız, Sayın İlhan ERDEM Başkanlığında yeni seçilen yönetim kuruluna görevlerinde canı yürekten başarılar dileriz.

 

 

Günün Diğer Haberleri
G-KXF81F62BJ