ORDU’DA OFF-ROAD HEYECANI YAŞANDI

Ordu'da gerçekleştirilen ulusal ve uluslararası organizasyonlara bir yenisi daha eklendi. Türkiye genelinde 40 ilden 250 off-road tutkunu Ordu'da bir araya geldi. Altınordu ilçesine bağlı Durugöl mahallesinde özel olarak hazırlanan pistteki yarışlar nefes kesti

SPOR

ORDU’DA OFF-ROAD HEYECANI YAŞANDI

Gerçekleştirilen ulusal ve uluslararası faaliyetler ile Karadeniz’in parlayan yıldızı haline gelen Ordu, önemli bir organizasyona daha imza attı. 40 ilden 250 sporcu, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Ordu’da buluştu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Yason Off-Road Yıkım Ekibi iş birliğinde “Ordu Buluşması Off-Road Festivali 2022 “Altınordu ilçesine bağlı Durugöl mahallesinde yapıldı.

40 ilden 250 off-road tutkununun katıldığı organizasyon, Cumhuriyet Mahallesi Melet Irmağı kenarında özel olarak hazırlanan parkurda gerçekleştirildi.

250 ARAÇ YARIŞTI

Motor gücüne göre farklı kategorilerde 250 aracın yer aldığı yarışlarda sporcular, zorlu parkurda mücadele etmeye çalıştı. Küçük çapta kazaların da yaşandığı yarışlarda bazı otomobiller yarışmayı tamamlayamazken, parkuru başarı ile tamamlayan araç sahipleri dereceye girdi.

GENEL SEKRETER İNAN: “GÜZEL BİR ORGANİZASYON OLDU”

Yarışmayla ilgili açıklamada bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait İnan, “Motor sporları faaliyeti olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’in himayelerinde çok güzel bir organizasyona imza atıyoruz. İnşallah itfaiye ve sağlık ekiplerine iş düşmeden güzel anıların birikeceği güzel bir gün olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL TAKIMI BİR BASKETLE KAZANDI 81-79

TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL TAKIMI BİR BASKETLE KAZANDI 81-79

20-02-2024 - SPOR

U-16 BASKETBOL BÖLGE ŞAMPİYONASI ORDU’DA BAŞLIYOR

U-16 BASKETBOL BÖLGE ŞAMPİYONASI ORDU’DA BAŞLIYOR

19-02-2024 - SPOR