ALTINORDU BELEDİYESİ'NDEN KAPSAMLI GENÇLİK MERKEZİ

Altınordu Belediyesi Cumhuriyet Mahallesinde "Altınordu Belediyesi Gençlik Merkezi Şehir Atölyesi" projesini kısa sürede hayata geçirmeyi planlıyor.

ALTINORDU

ALTINORDU BELEDİYESİ'NDEN KAPSAMLI GENÇLİK MERKEZİ

Cumhuriyet Mahallesinde Ordu Üniversitesinin hemen yanı başında uyumayan kütüphanesi, etüt sınıfları, Sanat  Atölyesi, Müzik konservatuarı, e-spor merkezi, Üniversite Öğrencileri için Ücretsiz çamaşırhanesi ile  öğrencilerin eğitim hayatlarına ve sosyal ve Kültürel yaşamlarına önemli katkılar verecek  "Altınordu Belediyesi Gençlik Merkezi Şehir Atölyesi" yükseliyor. 

 

HEM GENÇLERE HEM GENÇ DOSTU ŞEHİR ALTINORDU’YA HEM DE ÜNİVERSİTE'YE ARTI DEĞER KATACAK 

 

Ordu Üniversitesi kampüsünün de bulunduğu Cumhuriyet Mahallesinde Altınordu Belediyesine ait  zemin + 3 Katlı binada yapımı devam eden Gençlik Merkezi Şehir Atölyesi kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacak. 

 

İçerisinde; 24 saat açık olacak 1'i engelli kütüphanesi olmak üzere 3 kütüphane, 2 etüt merkezi, 1 adet E-spor oyun salonu, Sanat Atölyesi, Müzik konservatuvarı ve Üniversite öğrencileri için ücretsiz çamaşırhane bulunan merkez hem Altınordu’nun Genç dostu şehir iddiasını güçlendirecek hem de Ordu Üniversitesine artı değer katacak. 

 

Altınordu Gençlik Merkezi Şehir Atölyesi; Üniversite öğrencilerinin akademik ve bilimsel kaynaklara kolaylıkla erişebilecekleri uyumayan kütüphanesi tüm öğrencilere sakin ve huzurlu bir çalışma ortamı sunacak etüt merkezi, aynı zamanda gençlerin birlikte sosyal aktiviteler ile keyifli vakit geçirecekleri e-Spor oyun salonu ile farkındalık yaratacak. 

 

Öte yandan öğrencilerin birçok farklı sanat dalıyla tanışacakları; yeteneklerini, estetik ve eleştirel yönlerini keşfedecekleri, özgüven duyguları gelişmiş bireyler olma yolunda önemli bir adım atacakları Sanat Atölyesini de bünyesinde bulunduran merkez Ordu'da Altınordu’da bir ilk olacak. 

 

BAŞKAN TÖREN "ORTAYA  KOYDUĞUMUZ GENÇ DOSTU ŞEHİR ALTINORDU İDDİAMIZI GÜÇLENDİRECEK BİR KURUMU DAHA HAYATA GEÇİRİYORUZ" 

 

Altınordu için vizyonu Dünya Kenti hedefi ile birlikte Genç dostu şehir iddiasını ortaya koyduklarını ve bu iddialarını güçlendirecek altyapıları kurduklarını dile getiren Başkan Tören "Şehrimizin gençlerinin ve  eğitimleri için Ordu Üniversitemizi tercih eden şehrimizin emanetleri her bir gencimizin bilimsel kaynaklara ulaşım imkanını ve sosyalleşebilecekleri ortamları ivedilikle şehrimizin ve gençlerimizin hizmetine sunarak hem bugünümüze hem de yarınlarımıza hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz.

 

Ayrıca, eğitim sürecini Ordu üniversitemizde devam ettiren gençlerimizin şehir ile daha canlı bağ kurarak akademik kazanımlarını uygulama sahalarına taşıyacak imkanları kendilerine sunmayı amaçlıyoruz. Şehrimiz için şimdiden hayırlı olsun.” diye konuştu

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ULAŞ TEPE'NİN İLK MESAİ GÜNÜ

ULAŞ TEPE'NİN İLK MESAİ GÜNÜ

16-04-2024 - ALTINORDU

ORDU GENLİK MERKEZİ'NİN ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİĞİ

ORDU GENLİK MERKEZİ'NİN ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİĞİ

11-01-2024 - ALTINORDU