SPOR

ÜNYE FUTBOL KULÜBÜ U-14 İLK MAÇINDA ÜZDÜ 3-2

2022-2023 Futbol Sezonunda U-14 Liginde Ordu şampiyonu olarak Ordu'yu Türkiye şampiyonasında temsil eden Ünye FK. İkinci tur grup müsabakalarında ilk maçında Trabzon Yomraspor U-14 takımı 3-2 mağlup oldu.

ÜNYE FUTBOL KULÜBÜ U-14 İLK MAÇINDA ÜZDÜ 3-2

TFF 2022-2023 Futbol sezonu U-14 Türkiye Şampiyonasına Ordu şampiyonu olarak katılan Ünye FK, Çorum'da yapılan birinci kademe müsabakalarında şampiyon olarak, ikinci kademe müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştı.

İkinci Kademede Sivas grup merkezinde mücadele eden Ünye FK, İlk maçında  Trabzon Yomra ile karşılaştı. Oyunun khakimi olan taraf Ünye FK olmasına rağmen maçın ilk yarısı 3-1 Trabzon Yomra takımının üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarı da maçın hakimiyeti Ünye FK'nın elinde olsa da skoru 3-2 yaptı. Maçta başka gol olmayınca Ünye FK sahadan mağlup ayrılan taraf oldu. 

Ünye FK kulüp başkanı Metin Tamtürk maç sonrası gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi:" Maçın genelinde daha iyi oynayan ve pozisyonlar bulan taraf biz olduk. Ancak, ne yazık ki defansta yaptığımız bireysel hatalardan dolayı deyim yerindeyse rakip pozisyona girmeden kalemizde üç gol gördük. 

Üzüntümüz bizden iyi olmayan bir takıma mağlup olmak. İkinci maçımızı Mersin takımı ile oynayacağız. Geçtiğimiz yılın Türkiye ikincisi olan rakibimizi tanıyoruz. Amacımız ikinci maçtan galip ayrılıp gruptan çıkma şansımızı sürdürmek. Bunu başaracağımıza inanıyoruz."dedi.

Engin ÖzkurtEngin Özkurt