ULUBEY

ULUBEY'İN GÜZELYURT MAHALLESİ'NE KONFORLU ULAŞIM YOLU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulubey ilçesine bağlı Güvenyurt mahalle yolunu asfaltlayarak konforlu bir yapıya kavuşturdu.

ULUBEY'İN GÜZELYURT MAHALLESİ'NE KONFORLU ULAŞIM YOLU

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarla, mahalleye ulaşım sağlayan güzergah standardı yüksek, konforlu bir yapıya kavuştu.

 

Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalle ve grup yollarında başlatılan asfalt seferberliği tüm hızıyla devam ediyor. 19 ilçenin tamamında yolları yeni bir görünüme kavuşturmak üzere hızlı ve planlı bir çalışma gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, altyapısı tamamlanan güzergahları asfaltla buluşturuyor.

 

Türkiye’nin en uzun kırsal yol ağına sahip olan kentte, on yılların sorunları bir bir çözüme kavuşurken, vatandaşlara da konforlu bir ulaşımın kapıları aralanıyor.

 

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Ulubey ilçesine bağlı, Güvenyurt Mahallesindeki emülsiyon asfalt çalışmalarını tamamladı.

 

2.5 kilometresi emülsiyon asfaltla buluşan yol, Belenyurt Mahallesine de bağlantı sağlıyor.

 

TÜRKCAN’DAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 

Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan da yaptığı açıklamayla Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini sundu. Türkcan açıklamasında, “İlçemizden desteğini esirgemeyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler'e ilçemiz ve hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Engin ÖzkurtEngin Özkurt