ALTYAPI

ULUBEY İLÇESİNİN ULAŞIM SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulubey İlçesinin çevre ilçelerle bağlantı yolları asfaltlanarak ulaşım kolaylığı sağlandı.

ULUBEY İLÇESİNİN ULAŞIM SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in il genelinde başlattığı asfalt hamlesiyle, yollar standardı yüksek konforlu bir yapıya dönüştürülüyor. Çalışmalar kapsamında, Ulubey ilçesine bağlı Yenisayaca mahallesinde ki asfalt çalışmaları tamamlandı. Güzergâh, Altınordu ilçesi Günören Mahallesine de bağlantı sağlaması açısından önemli bir ulaşım ağında bulunuyor.

Karadeniz Bölgesi’nin en zorlu coğrafyalarından birine sahip il olan Ordu’da, yol seferberliği sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarda, vatandaşların yoğun olarak kullandığı güzergahlar, asfalt ve beton yollar ile buluşuyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, belirli bir plan ve program çerçevesinde devam eden çalışmalarla, ilçelerin yol sorunlarını bir bir çözüme kavuşturduklarını söyledi.

ALTINORDU İLÇESİNE DE BAĞLANTI SAĞLIYOR

Ulubey ilçesinden Altınordu ilçesine bağlantı sağlayan güzergahtaki asfalt çalışmalarının tamamlandığını belirten Başkan Güler, “ Ulubey ilçemize bağlı Yenisayaca mahallesi Kazancılı mevkiinde başlattığımız emülsiyon asfalt çalışmalarını tamamladık. Bu yol aynı zamanda Altınordu ilçemize bağlı Günören mahallesine de bağlantı sağlıyor. Ulubey ve Altınordu ilçelerimize hayırlı olsun” dedi.

Engin ÖzkurtEngin Özkurt