SİYASET

SAHANIN EN ÇOK KONUŞULAN İSMİ ENGİN TEKİNTAŞ

14 Mayıs 2023'te yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için bir taraftan hazırlıklar devam ederken, diğer taraftan mecliste yer alacak milletvekili aday adayları sahada ter döküyor.

SAHANIN EN ÇOK KONUŞULAN İSMİ ENGİN TEKİNTAŞ

Diğer taraftan da 28. dönem milletvekili aday adayları için mensubu oldukları siyasi partilere müracaatlar devam ediyor.

En çok merak edilen partilerin başında ise doğal olarak AK Parti geliyor. Şu ana kadar AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak üzere müracaat edenlerin sayısı 60'ı buldu.
Bunlardan birisi de elbette ki kamuoyunun çok yakından tanıdığı geçmiş dönemde Altınordu Belediye Başkanlığı ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış olan Engin Tekintaş’tır
Engin Tekintaş geçmişte yaptığı çalışmalarda dikkate alındığında mevcut aday adayları içerisinde ismi en çok ön plana çıkan birisi.
30 yılı aşkın siyasi hayatı boyunca sürekli Ordulu hemşerileriyle birlikte hareket etme kabiliyeti gösteren ve kamuoyunda ayrıca kendisine yer bulan Engin Tekintaş, aday adaylığı çalışmalarını değerlendirirken “Bizim için süreç yeni başlamadı. 14 Mayıs'ta da bitmeyecek. Biz AK davanın lideri dünya liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında bir nefer olarak çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Asla yılmayacağız ve bu yoldan dönmeyeceğiz” dedi.
14 Mayıs'ın sadece Türkiye için değil dünyadaki tüm Türk uluslarının ve Müslümanlar için önemli bir dönüm noktası olduğuna işaret eden Engin Tekintaş sözlerine şöyle devam etti.
“Elbette ki bireysel olarak üzerimize düşeni eksiksiz olarak yerine getirmeye devam ediyoruz. Bu sadece bizim çabamızla sonuçlanacak olan bir seçim değil bütün Türkiye gönüllülerinin bütün Müslüman kardeşlerimizin davası olarak gördüğümüz bu seçimde ülkemizin ve milletimizin geleceğini teminat altına almak adına hep birlikte el ele çalışmamız gerektiğini, gayret etmemiz gerektiğini ifade etmek istiyorum. 14 Mayıs seçimi sıradan bir seçim olmaktan öte ülkemizin geleceğini garanti altına alacağımız ve Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifadesiyle Türkiye Yüzyılı için önemli bir seçim olarak karşımızda duruyor. Buradan hareketle 14 Mayıs 2023 pazar günü yapılacak olan Milletvekilliği Genel seçimlerinde ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tüm vatandaşlarımızı Cumhur ittifakı çatısı altında toplanmaya ve ülkemizin geleceğine hep birlikte yön vermeye davet ediyorum. Bugüne kadar nasıl ki vatandaşlarımızla hep iç içeydik onların düğününde cenazesinde bayramında yanlarındaydık, bundan sonra da kısmet olur milletvekilliği mazbatası tarafımıza seçmenlerimiz tarafından verilirse Milletvekili olarak da aynı düşünce ve tavırla yine milletimizin yanında sevincinde ve mutluluğunda birlikte olacağımızı herkes görecek. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizi en kalbi duygularımla sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”

Engin ÖzkurtEngin Özkurt