SPOR

ÖZTÜRK:"KAZANMAYA GİTTİK BERABERLİKLE DÖNDÜK"

52 Orduspor Basın sözcüsü Prof. Dr. Çağatay ÖZTÜRK Play-Off maçında deplasmanda Karabel Karaköprü Belediyespor maçına galibiyetle dönmeyi hedeflemiştik ancak, 1-1 beraberlikle döndük. Bu bizim çiçi sahamızda oynayacağımız rövanş için iyi bir sonuç dedi.

ÖZTÜRK:

Karbel karaköprü Belediyespor ile deplasmanda oynanan müsabakadan 1-1 berabere kalarak şehrimize dönmüş bulunuyoruz. Bu maçta galip gelmek için hazırlandık, fakat beraberlik de bizim için  iyi bir sonuç.

Bu önemli müsabakada bizleri yalnız bırakmayan  eski  Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz’a, İş insanı Sayın Uğur Altaş ve Sayın İlhan İbiş’e,Ordu ASKF başkanı Sayın Metin Kır’a, Ordu TÜFAD başkanı Sayın Turgut Kır’a, Yönetim kurulumuza, Ordu’dan gelen misafirlerimize, centilmence bizlere ev sahipliği yapan Karbel Karaköprü Belediyespor Başkan ve yöneticilerine ve tüm 52 ORDUSPOR FK taraftarlarına teşekkür ediyoruz.

Bu maçın rövanşı 5 Haziran Pazartesi günü kendi saha ve seyircimiz önünde Yeni Ordu Stadın da saat 20:00’de oynanacaktır.

           Tüm Ordulu’ların ve taraftarlarımızın  bu müsabakada’da bir önceki maçtan daha güçlü bir şekilde bizleri yalnız bırakmayacağından eminiz. Taraftarlarımızı bu önemli müsabakaya bekliyoruz.

 

 

Engin ÖzkurtEngin Özkurt