SPOR

ORUD'NUN İKİNCİ ŞAMPİYONU ÜNYE F.K.

2022-2023 Futbol sezonun U-14 Gençler ligi bugün oynanan final müsabakası ile sona erdi. Galata takımını 1-0 mağlup eden Ünye F.K sezonun ikinci şampiyonu olma başarısını gösterdi.

ORUD'NUN İKİNCİ ŞAMPİYONU ÜNYE F.K.

Karşıyaka Spor Tesislerinde oynana U-14 final maçında Galataspor ile Ünye F.K karşılaştı. Anıl Kurnaz'ın yönettiği maçın ilk yarısında her iki takım gol atmaya muvaffak  olamayınca ilk yarı başladığı gibi bitti.

Maçın hakimi olan Ünye F.K. maçın ikinci yarısında Emir Kaan Çifçi'nin 49. dakikada attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılarak şampiyonluğunu ilan etti.

Ünye F.K. Geçtiğimiz sezon Orduspor 1967 karşısında 2021-2022 sezonunda penaltılarla kaybettiği şampiyonluğu, 2022-2023 sezonunda kazanmayı başardı.

Ünye F.K. Kulübü başkanı Metin TAMTÜRK maç sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Ünye Futbol Kulübü olarak hedefimiz Türk futboluna futbolcu kazandırmak. Geçtiğimiz sezon hakkımız olan şampiyonluğu penaltılarla kaybettik. Bu sezon futbolcularımız işi şansa bırakmayarak şampiyonluk ipini göğüslediler. Hepsini yürekten tebrik ediyorum. Ayrıca, yıllardır bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımızı ve velilerimizi de sonsuz teşekkür ediyorum.

Ünye F.K. olarak U-14 Türkiye şampiyonasında da, Ordu'yu en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın". dedi.

 

Engin ÖzkurtEngin Özkurt