SPOR

ORDU’DA SPORLA DOLU BİR HAFTA SONU YAŞANACAK

Ordu Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilecek yerel, ulusal spor faaliyetleri Altınordu, Fatsa, Ünye ve Perşembe ilçelerinde başlıyor.

ORDU’DA SPORLA DOLU BİR HAFTA SONU YAŞANACAK

Programa göre çeşitli spor branşlarında yapılacak faaliyetler Okul Sporları Grup Müsabakalarına, Türkiye Birinciliklerine ve Türkiye Şampiyonasına büyük bir ilgi ve katılım bekleniyor. Program bugün başlayan Okul Sporları Korfbol Yıldızlar ve Gençler Karma Grup Müsabakaları ile Perşembe Spor Salonunda başladı.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdür Mustafa Genç ‘’Sporun kalbi Ordu’da atmaya devam ediyor. Bugün Korfbol Grup Müsabakaları, Perşembe ilçemizde başladı. Yine Ordu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Badminton Türkiye Şampiyonası başladı. Yarın Küçükler Futbol Grup Müsabakaları ilimizde başlayacak. Hafta sonu Karate Türkiye Şampiyonası ilimizde yapılacak. Ardından Softbol Türkiye Şampiyonası, Badminton Küçükler Grup Müsabakaları, Taekwondo Grup Müsabakaları ilimizde yapılacak.

Dolu dolu sporla geçecek bir hafta bizi bekliyor. Yaklaşık 5 bine yakın sporcuyu 10 gün içinde ilimizde ağırlayacağız.  Tüm sporseverleri spor tesislerimize spor salonlarımıza bekliyoruz. Tüm Orduluları da gelen kafilelere yardımcı olmaya davet ediyoruz.  Bizlerde Ordu Valiliğimizin himayelerinde gelen tüm kafilelere organizasyonun en başarılı bir şekilde geçmesi için el birliği yapıp çalışacağız.’’ dedi.

Okul Sporları ve Federasyon Spor Faaliyetleri ve tarihleri şu şekilde;

Midi Erkekler Voleybol Grup Müsabakaları 28-30 Nisan 2023

Küçük Kızlar Voleybol Grup Müsabakaları 28-30 Nisan 2023

Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol Grup Müsabakaları 27-29 Nisan 2023

U-16 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Futbol Müsabakaları 27-30 Nisan 2023

Okul Sporları Korfbol Yıldızlar – Gençler (Karma) Grup Müsabakaları 26-30 Nisan 2023

Türkiye Minikler, Yıldızlar, Gençler Ve Büyükler Karate Şampiyonası 28-30 Nisan 2023

 

Engin ÖzkurtEngin Özkurt