ZİYARET

ORDU TSO GİRESUN TSO'NI AĞIRLADI

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Meclis Başkanı N. Şükrü Ataün ile Yönetim Kurulu Üyelerinden Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’na hayırlı olsun ziyareti.

 ORDU TSO GİRESUN TSO'NI AĞIRLADI

Ziyarette Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Levent Karlıbel, Giresun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Ordu TSO Meclis Başkanı Necat Avcı, Giresun TSO Meclis Başkanı N. Şükrü Ataün, Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Necdet Yüce ve Abdulah Titiz, Giresun TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Fehmi Tozlu, Mustafa Halilbeyoğlu, Ordu TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Nevzat Yavuz, Gültekin Kurtcul, Veysel Köybaşı, Emre Yılmaz, Giresun TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Azmi Bük, Ergin Kılıçaslan, Fatih Karaca, Hüsamettin Şehitoğllu ve Nizamettin Öztürk yer aldı.

Gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Karlıbel; “Havası suyu bir, aslında geleceği de bir iki şehiriz biz. Birlikte hareket edersek daha güçlü olacağımıza inanıyoruz. Birçok şeyi artık lobicilik faaliyeti hallediyor Türkiye’de, biz de diğer büyükşehirlerin arasında kaybolup yok olmamak için el ele hareket etmek zorundayız. Bu ziyaretlerin bundan sonra artarak devam edeceğini belirtmek istiyorum. Hem kendisine, hem yönetim ve meclisine hoş geldin diyorum.” Dedi.

Ziyarette konuşan Başkan Hacıçakırmelikoğlu; “Sayın Başkanımıza bizleri böyle güzel karşıladığı için teşekkür ediyorum. Giresun ve Ordu’nun örf ve adetleri, insan yapıları, ticari ve arazi yapıları birbirine çok yakın olduğundan birlikte yürümekte her zaman doğru bir karardır. İnşallah Levent başkanımızla birlikte çalışmalara devam edeceğiz. İki il olarak tabi ki eksikliklerimiz var. İki il olarak ekip haline birlikte siyasilerimizi de değerlendirerek, siyasilerimizi de bu işin içerisine alarak Giresun ve Ordu ile ilgili projelerle birlikte olacağız.” İfadelerini kullandı.

 

Engin ÖzkurtEngin Özkurt