ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BÜYÜKŞEHİR ZABITA'DAN DİLENCİ OPERASYONU

Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, kentin merkezi noktaları ve cami önlerinde vatandaşların duygularını sömürerek dilencilik yapanlara müdahale etti. İstismarcılara göz açtırmayan ekipler, 83 şahsa müdahale ederek işlem yaptı.

BÜYÜKŞEHİR ZABITA'DAN  DİLENCİ OPERASYONU

Son zamanlarda özellikle kent merkezi ve sahil bölgelerinde kaldırım işgallerine yönelik denetimleri ile halkın takdirini kazanan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşlardan gelen şikâyetler üzerine dilencilere yönelik operasyonlarını da hız kesmeden sürdürüyor. Zabıta Daire Başkanlığı ekiplerinin sürdürdüğü çalışmalarla 83 şahsa müdahale edildi. Büyük bölümünün il dışından geldiği belirlenen dilencilerin üzerinden de yaklaşık 4 bin 209 TL para çıktı.  Kabahatler Kanunu’na göre haklarında cezai işlem uygulanan dilencilerin üzerinden çıkan paralara ise el konuldu.

ALO 153’E İHBAR EDİN

Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığının il genelinde sürdürdüğü denetimler 7 gün 24 saat esaslı olarak devam edecek. Vatandaşlar istek ve şikâyetlerini Alo 153 Zabıta Şikâyet hattı veya 444 10 52 numaralarını arayarak bildirebilecekler.

 

Engin ÖzkurtEngin Özkurt