SPOR

52 ORDUSPOR'DAN BASIN AÇIKLAMASI

52 Orduspor Basın sözcüsü Prof.Dr.Çağatay Öztürk Hacettepe 1945 maçı sonrası basın açıklaması yaptı.

52 ORDUSPOR'DAN BASIN AÇIKLAMASI

Öztürk yaptığı basın açıklaması şöyle: "Öncelikle, İstiklal caddesinde yaşanan terör saldırısını lanetliyor, şehitlerimize rahmet, milletimize ve yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Hafta sonu deplasmanda oynadığımız HACETTEPE 1945 maçında galip geldiğimiz ve 3 puan aldığımız için sevinçliyiz. Bu ligde “BİZ” de varız dedik. Teknik heyet ve futbolcularımızı tebrik ediyoruz.

Sakat olan futbolcularımızın iyileşmesi ve kadroda yer bulması, takıma ayrı bir güven, ayrı bir heyecan getirdi. Fırat Yıldırım haricinde sakat futbolcumuz kalmadı.

Bu hafta sonu da 19 KASIM 2022 CUMARTESİ günü saat 14:00’ de, kendi sahamızda KARBEL KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR ile karşılaşacağız.

Bu önemli maçta taraftarlarımızı ve Ordu şehrini yanımızda görmek istiyoruz. Desteklerini bekliyoruz. Bizleri yanlız bırakmayacaklarını umut ediyoruz. Kaybedilmiş hiç bir şey yoktur. Oynanacak 23 maçımız vardır.  İnşallah lig bitiminde şampiyon takım 52 ORDUSPOR FK olacaktır. Birlik olduğumuz müddetçe başaramayacağımız hiç bir şey yoktur. Birlikte başaracağız,  kupayı birlikte kaldıracağız." dedi.

 

 

Engin ÖzkurtEngin Özkurt