SPOR

52 ORDUSPOR İKİNCİ YARIYA HAZIR

52 Orduspor Basın Sözcüsü Prof. Dr. Çağatay Öztürk'den basın açıklaması: "2022-2023 futbol sezonu, devre arası kampını kendi tesislerimizde çalışarak tamamladık ve lig haftasına girdik."

52 ORDUSPOR İKİNCİ YARIYA HAZIR

Öztürk şöyle devam etti:"İkinci transfer ve tescil sezonu 12.01.2023 tarihinde (bugün) resmi olarak başladı ve önceden anlaşmaya vardığımız ve sözleşme imzaladığımız GÖKHAN ERDÖL, MUHLİS İSTEMİ, İRFAN BAŞARAN’ ın lisanslarını TFF den aldık.  İkinci transfer ve tescil dönemi 8 Şubat 2023 tarhine kadar devam etmektedir. İhtiyaç olduğu takdirde yine transfer yapma şansımız bulunmaktadır.

Hafta sonu, 15 Ocak 2023 Pazar günü, BC GROUP AĞRI 1970 SPOR ile deplasmanda mücadele edeceğiz. Takımımız lige hazırdır ve güzel bir oyunla galip gelerek şehrimize dönmek ve ligin ikinci yarısına üç puan alarak  başlamak istiyoruz. Sonra iki hafta üst üste maçlarımız kendi sahamızda olacaktır. Teknik heyet ve futbolcularımızın hırslı olması bizleri son derece sevindirmektedir. Yeni gelen oyuncularımız da hazırdır ve takıma ço hızlı adapte oldular. Alınan futbolcularımız,  ilk yarı eksik gördüğümüz mevkilerdir. Sezon bititminde hedefe ulaşarak şampiyon olacağız. Kesinlikle hedefimizden sapmadık ve inancımızı heyecanımızı hiç kaybetmedik. Taraftarlarımız ve Ordu halkı da  bizlere ve takımımıza inansın, inancını ve heyecanını kaybetmesin, bizleri yanlız bırakmasın."dedi.

            “HEP BİRLİKTE EL ELE, 52 ORDUSPOR FK İKİNCİ LİGE”

Engin ÖzkurtEngin Özkurt