VALİ EROL 19 MAYIS ATATÜRKÜ ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Ordu Valisi Muhammer EROL 19 Mayıs ATATÜRK'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile mesaj yayımladı.

MESAJ - 18-05-2024 21:30

"19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. yılını hep birlikte kutlamanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.

Bağımsızlığını koruma konusundaki azim ve kararlılığı sayesinde tüm zorlukların üstesinden gelen, her yaştan vatandaşıyla bir kahramanlık destanı yazan Aziz Milletimiz, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun ardından muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için aynı şuurla mücadelesini sürdürmektedir.

Geleceğimizin teminatı değerli gençler;

Biz büyük bir milletiz, güçlü bir devletiz. Hiç şüphesiz, büyüklüğümüzü ve gücümüzü gençlerimize borçluyuz. Tarih boyunca, vatanımızı, milletimizi, sancağımızı, devletimizi ve hürriyetimizi gençlerimiz korumuştur. Ülkemiz imarını, inşasını ve kalkınmasını gençlerimizin hayalleri, cesaretleri ve girişimleriyle sürdüre gelmiştir. Açıktır ki, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyetimizi, bu duygu ve düşüncelerle gençlerimize emanet etmiştir. 

Bu büyük sorumluluğun bilinciyle daha çok çalışmalı, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını “Türkiye Yüzyılı” yapma hedefimize, ülkemize ve milletimize faydalı bireyler olmaya gayret etmelisiniz.

Bu aziz vatanın ecdadımızdan bizlere emanet olduğunun idraki içinde, tarihimize ve değerlerimize sadakatle sahip çıkarak, ülkemizi hep birlikte daha huzurlu günlere taşımanın gayreti içinde olacağınıza inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve aziz milletimizin bağımsızlığı için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, sevgili gençlerimiz ve tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum."

Günün Diğer Haberleri
G-KXF81F62BJ